Fra JobOffice til Uni Micro med et tastetrykk

21.08.2019

Med JobOffice blir det bl.a. enkelt å prise jobber,  bestille varer, føre timer og materiell, samt ta bilder/dokumentere underveis og sende faktura og FDV når jobben er gjort. JobOffice kommuniserer bl.a. med IT-systemer hos grossister for innhenting av prisbøker, og med modulen for regnskapseksport kan fakturaer, innbetalinger og leverandørfakturaer sendes til UniMicro med et tastetrykk.


JobOffice inneholder en rekke forskjellige moduler. Herfra kan man enten plukke de modulene man ønsker, eller velge en av Holtes ferdige pakker. JobOffice knytter alt sømløst sammen for en mer effektiv hverdag – fra befaring til faktura er sendt og FDV-dokumentasjon er overlevert.

Holte har også systemer som muliggjør effektiv håndtering av sjekklister og rutiner via app/web på mobil og nettbrett. Systemet er integrert med JobOffice og er skreddersydd for bedrifter som foretrekker en papirløs hverdag, effektive interne prosesser og økt lønnsomhet – via HoltePortalen.


HoltePortalen for byggebransjen
I HoltePortalen har du alt du trenger for å drive effektiv prosjektstyring samlet på ett sted. HoltePortalen er bygget opp på samme måten som JobOffice, med enkeltstående moduler eller behovstilpassede pakkeløsninger. Med Holte Time kan du enkelt og greit eksportere alle låste timer til kjente lønnssystemer, som bl.a. UniMicro.  De større pakkene; Holte BASIS, Holte PROFF og Holte PREMIUM er pakker spesialtilpasset bedrifters ulike behov.


Holte har mer enn 40 års erfaring
Basert på mer enn 40 års erfaring, har Holte utviklet markedets mest kostnadseffektive og brukervennlige løsninger for små, mellomstore og store bedrifter. Holte er Norges ledende leverandør av programvare, tjenester og kurs innen fagområder som HMS, kvalitetssikring, byggesak, kalkulasjon, uavhengig kontroll, FDV og prosjektstyring.

 

https://holte.no/holteportalen/ 


Se også

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.

Oppsummering av vårt webinar - Markedsføring i utfordrende tider

Vi har den siste tiden sett hvor viktig det er å være tilgjengelig i flere kanaler, spesielt med tanke på dagens situasjon i samfunnet. Derfor har vi i samarbeid med et par svært dyktige markedsførere fra det digitale byrået INEVO AS gjennomført et webinar, med opp i mot 100 deltakere, hvor vi ga ut tips og råd om hvilke markedsførings grep det kan være lurt å ta nå. I etterkant har vi satt sammen en liste med disse konkrete rådene, og vil selvfølgelig dele disse med alle som ikke hadde anledning å være med på webinaret også. 

Har noen av dine kunder opplevd forsøk på svindel om frakt?

Vi opplever at flere har fått denne og lignende e-post og sms i det siste. Dette er absolutt ikke noe som er relatert til våre systemer eller noen av våre transportleverandører å gjøre.