"Kvartalets beste integrasjon"

30.10.2019

Sticos har hatt en voldsom rask kundevekst og har allerede kun 6 måneder etter lansering tatt en betydelig markedsandel med Sticos Oversikt. Sticos Oversikt er et styrings- og kvalitetssikringsverktøy for regnskapsførere, enten du jobber i regnskapsbyrå eller en intern økonomiavdeling. Med Sticos Oversikt sikrer du at arbeid utføres i henhold til god regnskapsføringsskikk, og har full kontroll på dokumentasjon av utførte oppgaver og tidsfrister. Sticos Oversikt er sømløst integrert med regnskapsdata fra Uni Economy.


En løsning som gir stor verdi til regnskapsbyråene:

  • Gir deg full kontroll Lag 1.jpgpå dine og firmaets oppgaver og tidsfrister
  • Organiserer alle oppdrag, avtaler og kunder så du alltid finner det du trenger
  • Sikrer alle formaliteter knyttet til oppdragsutførelsen
  • Sikkert elektronisk arkiv samler all dokumentasjon på ett sted
  • Hjelper deg å spare tid på periodiske avstemminger
  • Fagsupport er inkludert


Vi gratulerer igjen og ser frem til å levere økt verdi til enda flere regnskapsbyrå sammen! 

https://www.sticos.no/regnskap/sticos-oversikt


Uni Micro Marketplace består av produkter som er integrert med Uni Economy og som skaper enda større verdi for våre viktige kunder. Hvert kvartal vil vi feire en partner som har hjulpet kundene våre å lykkes! Interessert i å samarbeide med oss? Les mer på www.developer.unieconomy.no


Se også

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.

Oppsummering av vårt webinar - Markedsføring i utfordrende tider

Vi har den siste tiden sett hvor viktig det er å være tilgjengelig i flere kanaler, spesielt med tanke på dagens situasjon i samfunnet. Derfor har vi i samarbeid med et par svært dyktige markedsførere fra det digitale byrået INEVO AS gjennomført et webinar, med opp i mot 100 deltakere, hvor vi ga ut tips og råd om hvilke markedsførings grep det kan være lurt å ta nå. I etterkant har vi satt sammen en liste med disse konkrete rådene, og vil selvfølgelig dele disse med alle som ikke hadde anledning å være med på webinaret også. 

Har noen av dine kunder opplevd forsøk på svindel om frakt?

Vi opplever at flere har fått denne og lignende e-post og sms i det siste. Dette er absolutt ikke noe som er relatert til våre systemer eller noen av våre transportleverandører å gjøre.