Ny integrasjon mellom Uni Economy og Prisolve/SmartBob

14.08.2019

Fremtidens regnskapsførere bruker løsningene fra Prisolve Bransjen gjennomgår store forandringer med økt fokus på digitalisering.Gjennom å effektivisere rapporteringsoppgaver og automatisere prosessene, kan regnskapsførere og revisorer bruke Prisolve/SmartBob for å tilby kundene verdiskapende løsninger som gir grunnlag for bedre beslutninger. 

  • RAPPORTER MED ETT KLIKK Løsningen fra Prisolve leser data fra hele økonomisystemet og setter dette sammen til lett forståelige og visuelle rapporter. Laget effektivt og raskt - ofte med bare ett klikk! 
  • BEDRE RAPPORTER Prisolve gir deg tilgang til flere predefinerte rapportoppsett. Med rapportgeneratoren kan du selv enkelt definere og designe egne spesialtilpassede rapporter for din kunder.
  • SKAP VERDI FOR KUNDEN Raskere og bedre tilgjengelig oversikt over selskapets økonomiske status gir rom for bedre og raskere beslutninger. Skap økt verdi for dine kunder gjennom Prisolve!
  • ØK OMSETNINGEN Få en mer effektiv hverdag som regnskapsfører ved å bruke løsningen fra Prisolve. Gjennom å effektivisere egne arbeidsprosesser gir det mulighet for å økt omsetning gjennom å betjene flere kunder og flere tjenester.

prisolve.no 

 


Se også

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.

Oppsummering av vårt webinar - Markedsføring i utfordrende tider

Vi har den siste tiden sett hvor viktig det er å være tilgjengelig i flere kanaler, spesielt med tanke på dagens situasjon i samfunnet. Derfor har vi i samarbeid med et par svært dyktige markedsførere fra det digitale byrået INEVO AS gjennomført et webinar, med opp i mot 100 deltakere, hvor vi ga ut tips og råd om hvilke markedsførings grep det kan være lurt å ta nå. I etterkant har vi satt sammen en liste med disse konkrete rådene, og vil selvfølgelig dele disse med alle som ikke hadde anledning å være med på webinaret også. 

Har noen av dine kunder opplevd forsøk på svindel om frakt?

Vi opplever at flere har fått denne og lignende e-post og sms i det siste. Dette er absolutt ikke noe som er relatert til våre systemer eller noen av våre transportleverandører å gjøre.