Uni Economy på mobil

03.02.2020

Siden det er forskjell på hvordan en opererer på en webside og på en mobil har vi utviklet en helt egen app som er skreddersydd for mobil. 

Fordelen med egne apper kontra det å kjøre systemet i nettleseren er først og fremst at en utnytter maskinvaren i enheten bedre. Appene kjører ofte raskere og brukerterskelen er ofte lavere på apper enn i et webgrensesnitt. 

Den siste tiden har vi oppdatert grensesnittet til Uni Economy på web. Og nå er også appen klar i ny drakt. Med fokus på raske arbeidsoppgaver og lett tilgang til nøkkelinformasjon anbefaler vi deg som Uni Economy-bruker å laste den ned i dag. 

Gevinsten av dette er at du som bruker kan raskere godkjenne inngående fakturaer, ta bilde av kvitteringer, opprette ordrer og registrere timer - samt følge med på flyten i systemet. 

 

Nøkkelfunksjonalitet:

 • Godkjenne inngående fakturaer
 • Ta bilde av kvitteringer og opprette utlegg i fakturamottaket.
  • Systemet kan tildele, bokføre og betale i bakkant.
 • Registrere timer
 • Registrere ordre og fakturaer.
  • Systemet håndterer distribusjon og utsendelse automatisk.
 • Tilgang til kunderegisteret, produkter og leverandører.
 • Oversikt over timer pr uke. 
 • Snarveier til dine favorittfunksjoner.
 • + mer.

kvit iphone grafer.png

 

Google-Play.png 

appstore-1.png 

 


Se også

Uni Micro effektiviserer og kompletterer software- og teknologiaktører

(Bergen 13. mai 2020) Uni Micro utvider sine forretningsområder og lanserer SoftRig, en plattform for utvikling og distribusjon av digitale løsninger. SoftRig gir konkurransefordeler til software- og teknologiaktører ved å levere innovasjoner raskt, ressurs- og kostnadseffektivt til markedet.

Oppsummering av vårt webinar - Markedsføring i utfordrende tider

Vi har den siste tiden sett hvor viktig det er å være tilgjengelig i flere kanaler, spesielt med tanke på dagens situasjon i samfunnet. Derfor har vi i samarbeid med et par svært dyktige markedsførere fra det digitale byrået INEVO AS gjennomført et webinar, med opp i mot 100 deltakere, hvor vi ga ut tips og råd om hvilke markedsførings grep det kan være lurt å ta nå. I etterkant har vi satt sammen en liste med disse konkrete rådene, og vil selvfølgelig dele disse med alle som ikke hadde anledning å være med på webinaret også. 

Har noen av dine kunder opplevd forsøk på svindel om frakt?

Vi opplever at flere har fått denne og lignende e-post og sms i det siste. Dette er absolutt ikke noe som er relatert til våre systemer eller noen av våre transportleverandører å gjøre.