Blogg

Velkommen til vår bloggavdeling. Her finner du innlegg om fag, kundesaker og nye produkter. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev og få en melding når nye innlegg er postet. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

Ta pulsen på bedriften din med DnB Puls

Daglig leder eller styreleder? - Ta pulsen på bedriften din med DNB Puls 
DNB Puls er en app for deg som driver en liten bedrift. Få enkel oversikt over alle kontoer, saldoprognose, nøkkeltall sammenlignet med bransje og konkurrent og mye mer. DNB Puls er integrert med Uni Economy. 

Dette gjør vi for å vinne de beste IT-hodene

Da Jørgen fikk i oppgave å utvikle en avansert kode og fikk snakke om den i seleksjonsprosessen, skjønte han hvor han ville jobbe. – De beste IT-hodene trenger mye ansvar for å trives, sier lederen hans.

Utnytt friheten systemet gir deg

Visste du at det ikke er nødvendig å forflytte seg eller avbryte dyrbar fritid når viktige arbeidsoppgaver må utføres? Du har full tilgang til fakturagodkjenning og inngående dokumenter via pc, mobil og nettbrett uansett hvor du er. Har du Uni Økonomi kan du gjøre hverdagsrutiner der du er. 

Vi lanserer eFaktura i Uni Economy

Du kan i dag ta i bruk eFaktura i Uni Economy. Løsningen kan aktiveres via Markedsplassen som du finner i systemet. 

eFakturaløsningen lar deg sende elektronisk fakturaer til privatkunder som dukker opp i deres nettbank og/eller på Vipps.

Nyheten Sticos Oversikt er integrert med Uni Economy

Sticos har nylig lansert Sticos Oversikt som er en oppgradert arvtaker til velkjente kvalitetssikringsverktøyet Sticos Regnskapsmetodikk, og dette er allerede integrert med Uni Economy. 

Unipodden - Uni Etikettmodul

Unipodden gjør et etterlengtet comeback. Vi lanserte Uni Etikettmodul versjon 2 i 2018. Og har i den forbindelse hatt en gjennomgang av denne sammen med vår ekspert på området, Øyvind Flatekval. 

 

Trenger dine prosjekter ekstra fokus?

I Contracting ligger det en liten skatt begravet. I paneloversikten i fakturamodulen (for deg som har Contracting) ligger det en widget du kan slå på - og som gir deg god oversikt over dine prosjekters status fordelt pr. saksbehandler.  

Wolters Kluwer lanserer integrasjon mellom Årsavslutning og Uni Economy

Wolters Kluwer lanserer i disse dager integrasjon mellom løsningen Årsavslutning og Uni Economy. Årsavslutning er et verktøy for en profesjonell årsavslutning. 

Save The Date

For fjerde året på rad har vi gleden av å invitere deg og dine kollegaer til Uni Micro sin brukerkonferanse for regnskapsbyrå. Sett av datoen 18. - 20. september. Du kan allerede nå reservere plass.

Jula varer ikke helt til påske!

Uansett hvilken bransje du opererer i eller hvilke produkter du selger i nettbutikken din, er det avgjørende å holde sidene dine oppdaterte og vise kunder og potensielle kunder at det stadig skjer noe nytt!

Analyseverktøy – Fordi suksess ikke er noen tilfeldighet

Det er ingen tilfeldighet at kundene søker som de gjør.

Automatiser manuelle oppgaver

En av våre integrasjonspartnere, Appex - har laget en god og oversiktlig artikkel om hvordan en med enkle grep og midler kan utnytte teknologien i Uni Economy og automatisere rutiner på en enkel og effektiv måte.

Sticos Rapport forenkler rapporteringen - nå integrert med Uni Economy

Sticos Rapport er et brukervennlig rapporteringsverktøy som nå er integrert med Uni Economy. Styringsverktøyet er utviklet av Sticos, som hjelper norske virksomheter med å etterleve regelverk med praktiske verktøy, kurs og rådgivning.

Tilbyr revolusjonerende løsning

Tilgang på likviditet og kontroll på pengestrømmen er viktig for alle bedrifter. Sammen med Buffer og Sparebanken Vest er Uni Micro stolte av å kunne presentere en løsning som vil revolusjonere hverdagen for norske bedrifter på dette området i tiden fremover.

Buffer integrert med Uni Economy

Et samarbeid mellom Uni Micro AS og Buffer vil skape merverdi for sluttkunder i form av rask og enkel finansiering, bedre kontroll og mer fleksibilitet.