Blogg

Velkommen til vår bloggavdeling. Her finner du innlegg om fag, kundesaker og nye produkter. Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev og få en melding når nye innlegg er postet. Du melder deg på i bunnen av denne siden. God lesning!

FLYT - en podcast fra Uni Micro

Se første episode av vår podcast her. I episode 1 snakker vi om bankavstemming, som nylig ble lansert i Uni Economy.

"Kvartalets beste integrasjon"

Sticos Oversikt, spesialutviklet for fremtidens regnskapsførere! Sticos Oversikt har siden lansering rett før sommeren hatt stor suksess med integrasjon med Uni Economy og går nå helt til topps i Uni Micros første kåring av "Kvartalets beste integrasjon".

Har du full kontroll over kostnadene på dine transportoppdrag?

Transportbransjen er en bransje med lave marginer. Mye av grunnen er et sterkt prispress ettersom transportkjøpere ofte vektlegger pris som den viktigste faktoren i sitt leverandørvalg.

Nyhet: Bankavstemming i Uni Economy

Det var tidlig tirsdag morgen at den lenge etterlyste tidstyven, Manuell Bankavstemming, ble arrestert i Solheimsviken i Bergen. Pågripelsen foregikk uten stor dramatikk. Operasjonsleder i Uni Micro forteller at denne tidstyven har vært et stort mål for Uni Micro i flere år, men at det nå vil bli en mye mer behagelig og effektiv fremtid for alle som jobber med regnskap.
Fra JobOffice til Uni Micro med et tastetrykk

Ny integrasjon for regnskapskontor som jobber med håndverkere og entreprenører

JobOffice fra Holte gjør hverdagen enklere for rørleggere og elektrikere som ønsker å bruke minimalt med tid på kontoret, og få mest mulig gjort ute hos kundene. Dette bransjesystemet er spesielt utviklet av fagfolk for fagfolk.

Ny integrasjon mellom Uni Economy og Prisolve/SmartBob

Prisolve leverer skybaserte løsninger for ledelsen, regnskapsførere og revisorer. Prisolve/SmartBob gjør det mulig og til enhver tid å få oversikt over bedriftens økonomi og utvikling. Prisolve/SmartBob linkes mot Uni Economy og henter ut og bearbeider nøkkelopplysninger 24 timer i døgnet. 

Universell utforming i din nettbutikk?

Like rundt hjørnet venter lansering av våre nye nettbutikk-maler. Vår Web designer Lene har utfordret seg selv til å lage maler som er like flotte å se på som de er brukervennlige. Brukervennlighet og universell utforming henger svært tett sammen og vi er av den oppfatning at brukervennlige nettbutikker konverterer mer!

Ny integrasjon for håndverkere og entreprenører

Elite Systemer har nylig oppgradert forretningssystemet Elite Entreprenør, og tilbyr nå integrasjon mot det topp moderne økonomisystemet Uni Economy.

Nyhet! En ny og sterk integrasjon for deg i bygg- og anlegg

Prosjektstyringsverktøyet Mobile Worker er nå integrert med markedets mest moderne økonomisystem Uni Economy. 

Siden etableringen i 1995, har Mobile Worker vært opptatt av å gi kundene digitale løsninger som "snakker sammen". Integrasjon er ikke fileksport, men data som flyttes mellom systemer automatisk. Derfor lanserer Mobile Worker nå en ny solid integrasjon, denne gang til Uni Economy.

Ny integrasjon mellom Uni Economy og Kredin

Kredin har som mål å bidra til, og hjelpe kunder å nå sine målsetninger om likviditet, effektivitet og lønnsomhet. Kredin bygger og drifter et system som utfører oppgaven med å håndtere all innfordring etter fakturaforfall på en mest mulig automatisert og effektiv måte. Med integrasjon mellom Uni Economy og Kredin får du mulighet for overføring av komplett reskontro, så man kan starte saker i bulk og sette disse på autopilot i Kredin. 

Ny integrasjon for butikkdrift og effektiv kjedestyring

Definit, med kasseløsningene Omnishop  og Anova Kasse, har nå lansert integrasjon med markedets mest moderne økonomisystem Uni Economy.  

På grunn av stor etterspørsel etter gode kasseløsninger fra regnskapsbyråbransjen, har Definit blitt integrasjonspartner med Uni Micro AS. Målet er å skape langsiktige lønnsomme relasjoner med felles regnskapsbyråer og deres klienter. Omnishop Central har som ambisjon å dekke det meste av funksjonalitet for butikkdrift og kjedestyring. 

Frokostmøter for Regnskapsbyrå

Fra 7. juni ruller vi i gang en frokostmøte-turnè for regnskapsbyråer. Bli med og se alt det spennende vi har å tilby. Både av produkter og planer for satsingen på regnskapsbyråer.   

Møt vår Digitale Rådgiver Kamilla

Kamilla har flere års erfaring fra nettbutikk og økonomisystembransjen og nå har Uni Micro Web fått henne med på laget! 

Aktuelt, nyheter eller blogg?

Aktuelt, nyheter eller blogg, kjært barn har mange navn.
Er du Uni Micro Web kunde har du en egen fane i menyen på ditt nettsted som kalles Aktuelt, nyheter eller blogg. Å benytte dette til å publisere relevant innhold om produkter, tjenester og annet er noe av det smarteste du kan gjøre. Under kan du lese mer om hvorfor dette er så smart.

Uni Headless ERP – AaaS (API as a Service)

Every once in a while great solutions emerges from an original idea. Not as often as bad ones obviously, but nevertheless, the dream of making a difference is what drives us. Over the last three years Uni Micro has undertaken such a project; Uni Headless ERP. A project filled with breakthroughs and setbacks, cheering and frustration – and now, as the project materializes we are filled with optimism for what lies ahead.