Hvorfor jobbe hos oss?

Hos Uni Micro vil du bli del av et mangfoldig, kreativt og dynamisk miljø. Du får muligheten til å jobbe med et prisvinnende produkt på et sted med svært høy medarbeidertilfredshet. I Uni Micro ser vi verdien av å ha gode medarbeidere, og vi har stor tro på et godt arbeidsmiljø med en større grad av frihet for den enkelte. På den måten får våre ansatte utløp for sin kreativitet og kan vokse sammen med bedriften.

I Uni Micro har vi flere årlige sosiale sammenkomster – blant annet utenlandstur, kickoff samling og julebord. Vi har egne trivselskomiteer fordelt på de forskjellige kontorene, som sørger for økt samhold blant våre ansatte i hverdagen også.

Våre ansatte

Hva er det som gjør Uni Micro til en god arbeidsplass?

«Det jeg liker best med Uni Micro er at jeg kontinuerlig får lov til å utfordre meg selv. Jeg lærer utrolig mye og jeg får frie tøyler til å lære. I tillegg har jeg et godt team og kollegaer rundt meg som alltid bistår med sin kompetanse.»
«Jeg trives i Uni Micro fordi det er utfordrende. Jeg løser nye saker hver dag, som setter min intelligens på prøve og samtidig utvikler meg videre.»
«Det er en grunn til at jeg har jobbet i Uni Micro i over 20 år. Jeg har fått utfordre meg selv og alltid fått jobbe med det jeg liker best. Fleksibilitet og mulighetene bedriften gir oss ansatte er det jeg setter mest pris på.»

Ledige stillinger

Uni Micro står sterkt i mange bransjer og har målsetting om solid vekst også i årene fremover. Vi er derfor kontinuerlig på utkikk etter flere dyktige medarbeidere som ønsker å bidra i den stødige veksten av bedriften. Vi ansetter fortløpende innenfor systemutvikling, salg og kunderådgiving. Her finner du en oversikt over våre utlyste stillinger. Vi søker alltid etter dyktige folk, både erfarne og nyutdannede. Vi oppfordrer deg derfor til å sende inn en åpen søknad via skjema under dersom du føler at du har de kvalifikasjonene vi ser etter.

Er du interessert i å jobbe hos oss?

Uni Micro har en kontinuerlig åpen søknadsprosess. Trykk på knappen nedenfor, og legg ved din CV og søknad.